Profivac

 

Fshesa me korrent qendror me e mire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rreth nesh

 
Kompania Tekno Therm në treg njihet si kontraktore e sistemeve të ngrohjes, ujësjellësit, kanalizimeve, klimatizimit, sistemeve diellore me cilësi të lartë. Uniterm vendos edhe fshesa elektrike qendrore, të cilat janë risi në tregun maqedonas.
Kompania është distributore e materialeve dhe elementeve (pajisje dhe tuba) për fshesa elektrike qendrore nga kompania zvicerane ProfiVac, si dhe për tualete të integruara nga VIEGA Gjermani. Garancia për cilësinë e punës që bëjmë është monitorimi i vazhdueshëm i tendencave të modës dhe arritjeve botërore në këtë fushë, cilësia e lartë e materialeve dhe elementëve që ne inkorporojmë, si dhe ekspertiza e lartë e ekipit tonë që kryen këto sisteme, të cilat ka eksperience shumevjecare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbimet tona

 
 

Për të kryer

 
  • Sistemet e ngrohjes
  • Hidraulik
  • Kanalizime
  • Kondicioner
  • Sistemet diellore
 
 
 

Instalimi

 
  • Fshesë me korrent qendror
 
 
 

Shpërndarja

 
  • materiale dhe elemente për fshesat me korrent qendror Profivac
  • Tualete të ndërtuara
 
 
 
 
 
 
 

Fshesa me korrent qendror me e mire

 
 
 
 
 

Projektet

 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Po kërkoni për detajet e kuotimit? Keni një pyetje? Na kontaktoni përmes formularit të mëposhtëm.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*