Profivac

 

Најдобра централна правосмукалка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Компанијата Текно терм на пазарот е позната како изведувач на системи за греење, водовод, канализација, климатизација, соларни системи со врвен квалитет. Унитерм врши и инсталирање на централни правосмукалки, кои се новина на македонскиот пазар.
Компанијата е дистрибутер на материјали и елементи (фитинг и цевки) за централни правосмукалки од швајцарската компанија ProfiVac, како и за вградени wc казанчиња од VIEGA Германија.
Гаранција за квалитетот на работите што ги изведуваме е постојаното следење на модните трендови и светските достигнувања во оваа област, високиот квалитет на материјалите и елементите што ги вградуваме, како и високата стручност на нашиот тим кој ги изведува овие системи, кој за тоа има долгогодишно искуство.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УСЛУГИ

 
 

Изведување

 
  • Системи за греење
  • Водовод
  • Канализација
  • Климатизација
  • Соларни системи
 
 
 

Инсталирање

 
  • Централни правосмукалки
 
 
 

Дистрибуција

 
  • материјали и елементи за централни правосмукалки Profivac
  • Вградени WC казанчиња
 
 
 
 
 
 
 

Најдобра централна правосмукалка

 
 
 
 
 

Наши проекти

 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
Барате детали за понуда? Имате прашање?
Контактирајте нè преку формата подолу.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*